Personeelsblad

Personeelsblad

Het personeelsblad Code 19 verschijnt trimesterieel en slaat een brug tussen onze bijna tweeduizend personeelsleden. We houden op die manier iedereen op de hoogte van het reilen en zeilen van de verschillende scholen binnnen onze scholengroep.

Het laatste nummer verscheen op 22 juni en werd gratis verdeeld onder alle personeelsleden via het schoolsecretariaat en/of de directie. Heb je geen exemplaar ontvangen? Contacteer ons dan via het contactformulier op deze website of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het volgende nummer verschijnt op 27 oktober. Het dossier personeel behandelt de verschillende nieuwe verlofstelsels die vanaf volgend schooljaar in voege treden. Enkele andere thema's: de opening van onze nieuwe basisschool op 1 september, pro/contra zittenblijven, co-teaching, OV4 type 9, de vele schoolactiviteiten en -initiatieven en nog veel meer.

Wil je nu al weten wat er gaande is binnen de scholengroep? Neem dan een kijkje op onze nieuwspagina of volg het nieuws heet van de naald via Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!