Lees de nieuwste editie van ons personeelsblad

Lees de nieuwste editie van ons personeelsblad

Toegevoegd op 13 november 2017

Code 19 nog niet ontvangen?

Vraag er naar op jouw school (secretariaat of directie). Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de herfsteditie van ons personeelsblad Code 19 dat afgelopen vrijdag verscheen maak je kennis met al jouw nieuwe collega's. De rode draad doorheen het nummer zijn alle personen die 'nieuw zijn in de job'.

Tijdens het onthaalmoment voor nieuwe leraren vroegen we aan enkele starters hoe ze bij ons terechtkwamen. Sommige komen rechtstreeks van de schoolbanken, anderen hebben er al een carrière van twintig jaar op zitten. Benieuwd waarom ze de stap naar het onderwijs gezet hebben?

Ook de inspecteurs rooms-katholieke godsdienst en niet-confessionele zedenleer staan nog maar net aan het roer van hun nieuwe functie. Net als de kersverse directeur-mandaathouder van CLB Dender, Deborah Van Humbeeck. Benieuwd naar hun eerste indruk?

Onze genomineerde collega is dit keer Vanessa Heymans van GO! Basisschool Affligem. In deze editie kom je te weten waarom ze genomineerd werd. Wil jij ook, net zoals zij, een etentje winnen ter waarde van 90 euro? Je hoeft enkel een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ons uitleggen waarom jouw collega dat verdient.

Maar lees eerst het interview en alle andere boeiende artikels in ons personeelsblad.

Veel leesplezier!

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actua & events!